Studentboende

Halsjärnsgatan 13

Centralt i Visby och cirka 1,5 km från Högskolan på Gotland och kårhuset Rindi ligger dessa tio studentlägenheter med loftgång, fem på markplan och fem på övervåning. Det är 700 meter till närmaste bensinmack, bankomat och mataffär, ICA Wisborg. Pastavagnen och Pizzeria Los Panchos finns alldeles i närheten, 200 meter från huset.

Lägenheterna är avsedda för en person och har ytan 28 kvadratmeter. Det är en öppen planlösning med kombinerat sov-, vardagsrum och kök. Köksdelen har kyl/frys, spis med ugn, micro, husgeråd och köksmöbel. Vardagsrumsdelen är möblerad med bl.a. en bäddsoffa och skrivbord. Sovdel med våningssäng. Badrum med dusch och tvättmaskin.

En depositionsavgift om 4 000 kronor erläggs före inflyttning. Denna återbetalas i samband med avflyttning, förutsatt att städbesiktning är godkänd och alla inventarier finns kvar.

I hyran ingår värme, vatten parkeringsplats och el. Cykelställ finns under tak. För augusti betalar du 1/3 och för juni 1/5 av full månadshyra.

Hyresperioden 2018/2019 är fr o m den 27 augusti 2018 t o m den 5 juni 2019.

Husdjur är, av hänsyn till allergiker, inte tillåtna.

Rökning tillåts inte heller inomhus eller i dörröppningen. Rökning inomhus är ett kontraktsbrott och skäl för omedelbar uppsägning. En enda cigarett kan också medföra en röksanering av lägenheten och vi kommer då att debitera dig 5 000 kronor för denna. Ta hänsyn till grannar och rök inte intill ett öppet fönster. Fimpar utomhus tar du själv hand om och lägger i eldfast kärl. Observera också att cigarettrök stoppar upp ventilationssystemet och att ventilationstekniker då måste rycka ut för att starta om det igen.

INFLYTTNING

Vid inflyttning bör du kontrollera städningen och checka av inventarielistan.

Huset är anslutet till telefoni och kabelteve via Com Hem. Bredband fordrar eget abonnemang där du själv bestämmer hastighet. Kontakta Com Hems kundtjänst:

http://www.comhem.se/comhem/kundservice/general/-/3358/3358/-/index.html

Som student kan du söka bostadsbidrag via Försäkringskassan.

Försäkringskassans hemsida:

http://www.forsakringskassan.se/privatpers/studerande

Skiss över lägenhetens planlösning:

http://www.blaeldfastighet.se/planlosning

 

Kontakta oss:


(Lämna tom)

 

Fältgatan79

På Fältgatan 79 i Visby har vi trevliga ettor på 32 kvadratmeter. Läget är centralt nära Östercentrum, ringmuren och Campus Gotland.

För närvarande och tills vidare är hela huset uthyrt.