Studentboende

Halsjärnsgatan 13

Alla lägenheter är nu uthyrda för läsåret 2020-2021

Centralt i Visby och cirka 1,5 km från Högskolan på Gotland och kårhuset Rindi ligger dessa tio studentlägenheter med loftgång, fem på markplan och fem på övervåning. Det är 700 meter till närmaste bensinmack, bankomat och mataffär, ICA Wisborg. Pastavagnen och Pizzeria Los Panchos finns alldeles i närheten, 200 meter från huset.

Lägenheterna är avsedda för en person och har ytan 28 kvadratmeter. Det är en öppen planlösning med kombinerat sov-, vardagsrum och kök. Köksdelen har kyl/frys, spis med ugn, micro, husgeråd och köksmöbel. Vardagsrumsdelen är möblerad med bl.a. en soffa och matbord. Sovdel med en 120 cm bred resårsäng. Badrum med dusch och tvättmaskin.

En depositionsavgift om 4 000 kronor erläggs före inflyttning. Denna återbetalas i samband med avflyttning, förutsatt att städbesiktning är godkänd och alla inventarier finns kvar.

I hyran 4 920:- /månad ingår bredband, värme, vatten, parkeringsplats och el. Cykelställ finns under tak.

Hyresperioden 2020 - 2021 är från den 28 augusti 2020 till den 4 juni 2021.

Husdjur är inte tillåtna.

Rökning tillåts inte heller inomhus eller i dörröppningen. Rökning inomhus är ett kontraktsbrott och skäl för omedelbar uppsägning. En enda cigarett kan också medföra en röksanering av lägenheten och vi kommer då att debitera dig 5 000 kronor för denna. Ta hänsyn till grannar och rök inte intill ett öppet fönster. Fimpar utomhus tar du själv hand om och lägger i eldfast kärl. Observera också att cigarettrök stoppar upp ventilationssystemet och att ventilationstekniker då måste rycka ut för att starta om det igen.

INFLYTTNING

Vid inflyttning bör du kontrollera städningen och checka av inventarielistan.

 

Kontakta oss:


(Lämna tom)

 

Fältgatan79

På Fältgatan 79 i Visby har vi trevliga ettor på 32 kvadratmeter. Läget är centralt nära Östercentrum, ringmuren och Campus Gotland.

För närvarande och tills vidare är hela huset uthyrt.